fredag 7. september 2012

Friday Five #8

Høsten er her! Eller, den er kanskje det i Norge. Her i Danmark er det for tiden fremdeles grønt, mens høstvindene tar tak i husveggene...

1. Hva er det beste med høsten? Fargene! Og den friske høstluften. Tid for turer i høstløvet og forberedelser til vinteren. Naturen viser seg fra en litt mer "rå" side før den går over til vinterens ubestemmelige vilskap. (Himmel, nå var jeg jaggu poetisk!)

2. Hva er et første du tenker på når du hører ordet høst? Fargene oransje, rødt og gult.

3. Nevn tre fordeler med høsten som ikke de andre årstidene har? Igjen, de spektakulære høstfargene! Selv om høsten (oftest) er kaldere enn sommeren, så er den varmere enn vinteren. For meg gir høsten inspirasjon til å begynne å tenke kreativt igjen, på en annen måte enn våren gjerne gjør.

4. Beste høstmat/drikke? Varm kakao eller eplemost med kanel og chili. Middager med lam.

5. Yndlings fritidsyssel om høsten? Forberede Halloween, uansett om det skal feires med fest eller bare god hjemmehygge med god mat og drikke. Begynne å lage hjemmelagede julegaver, foretrekker det enn å bare kjøpe noe til folk.

1 kommentar:

  1. Ikke store forskjellen på DK og NO om høsten, her er det også grønt og sol. :D Godt du koser deg i hjemlandet mitt. DK er best. :)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en hilsen eller kommentar, setter pris på å høre fra alle!