søndag 25. april 2010

Handlehelg

Igår var Hais og jeg en tur i Oslo, tenkte å få med oss kostymeutsalget på Det Norske Teateret. Kom dit og jeg kan sverge på at køen gikk gjennom hele foajeen og langt ut på andre siden! Så vi skrinla hele den ideen. Og dro til Bogstadveien isteden, der var det gatemarked. Hilste på de herlige damene fra Manillusion og tok en tur innom butikken hvor Hais kjøpte seg nytt antrekk. Stilig, ble han! Selv fikk jeg et par strømper fordi vi tok med oss masse flyers vi ville dele ut for dem.


Vel hjemme skiftet jeg til et av mine antrekk fra butikken, og så dro vi bort til Bærums Verk hvor vi tok litt bilder og ruslet litt med Amee, som hadde på seg en lær-sele og naglehalsbånd for anlendingen. Fikk mange fine kommentarer, spesielt fra den eldre garde! DET synes jeg var det stiligste! :D Og vi fikk mange spørsmål om ilder og om vi representerte "tidsepoken" på Verket. Er utrolig glad i kåpa mi, og hatten med sort strutsefjær (som selvsagt ikke synes på bildet...), og ikke minst veska som snart trenger en "oppussing" for å fortsatt henge sammen.


Etterpå var vi innom Nærsenteret på Rykkin på veien hjem, og fikk mange hyggelige kommentarer der også. Også mest fra de over 60! En dame som kom inn på dyrebutikken (der vi var for å hilse på en bekjent) ble helt satt ut. Syntes vi var sååå stilige, syntes det var så herlig med mennesker som tør å være annerledes og litt gærne. Hun sa selv at hun var litt gæærn og skrev mye sprøtt også. Så hun fikk en flyer fra Manillusion og takket og bukket veldig for den. Sånne mennesker er herlige! :D Kjente det var lenge siden sist jeg hadde kledd meg slik og det var herlig å ha kledd seg opp igjen. Som jeg sa til en av damene vi møtte: har pynta meg bare fordi jeg har lyst!

2 kommentarer:

  1. Så herlige, fine dere ble!!!

    Klem C.

    SvarSlett
  2. Takk! =) Meget fornøyd med jakka!!

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en hilsen eller kommentar, setter pris på å høre fra alle!