søndag 18. april 2010

Loppis, loppis...

Jeg digger loppis! Jeg behøver ikke finne noe bestandig, men det er så utrolig morro å gå og titte og se om man finner noen skatter. Jeg var på loppis igår og forrige lørdag, og fikk med meg noen go'biter hjem.

Beklager litt dårlige bilder, men det er så vanskelig lys! Uansett, jeg er på utkikk etter lysestaker for tiden med tanke på bryllupet. Smijern og messing er fint, og jeg håper på å kunne finne noen høye, flerarmede staker, type sånne som har holdere omtrent i øyehøyde med en selv... Fant noen på loppis ifjor, men da hadde jeg ikke mer penger på meg, så da ble de ikke med meg hjem.

De tre i "rød" messing, de to i vanlig messing og de blankeste av de til høyre fant jeg igår, sjampisbøtta, bjella i forgrunnen (som skal bli toastmasterbjelle) og de mørkeste fant jeg sist lørdag. Bordet er et loppisfunn for noen år tilbake.


Disse tre likte jeg godt og synes de passer til temaet vårt. Og det går jo an å male de i en annen farge en gang også.

Denne urnen er ikke loppis, men fant den på Mester Grønn til -70%, så da den endte opp på 120,- slo jeg til og tok den med meg hjem. Duken er selvheklet, vet ikke helt om jeg skal bruke den som duk eller klut ennå...

Oppi urnen oppbevarer jeg noen andre skatter jeg fant på loppis igår...

En masse former! Jeg fant de i en pose og fikk hele skokken for 50,-! Etter å ha vasket dem alle, fant jeg ut at det var 67 sandkakeformer, 8 "blomster"-former, 5 dyreformer, 5 andre former og en smultringform. Storfornøyd med dette varpet, ja! Jeg fikk også tak i en tallerkenhylle i kjempefin stand, eneste med den er at den er knall rød... Jaja, får se om jeg ikke tar et lite prosjekt på den en dag... :) Uansett, er kjempefornøyd med alt jeg har fått tak i. Lysestakene, tallerkenhylla og formene kostet meg vel tilsammen 250,-. Glede seg til neste loppis, ja!

1 kommentar:

 1. Så mye fint du har funnet.
  Ikke rart du er fornøyd.
  Har to nesten make til de høye dine.
  Ha en riktig fin søndag.
  Klem

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en hilsen eller kommentar, setter pris på å høre fra alle!