søndag 4. april 2010

Fridager og påskefjell

Har akkurat kommet hjem fra 5 dager på fjellet i Valdres, på hytta til foreldrene mine. Så igjen lillesøster og lillebror og hans samboer også, ser dem jo ikke mer enn et par ganger i året når de bor i Trondheim. Herlig å være sammen med familien! Min kjære var også med, og de fire småtrolla våre. Herlige dager på fjellet selv om solen glimret med sitt fravær.


Ble ikke noen skiturer på meg, men gikk turer på beina isteden. Dyra måtte jo luftes!


Jeg fikk også mye tid til hekling og heklet bl.a. en katte-dukke til søstersen siden hun har bursdag om noen dager. Eget skjerf fikk jeg laget til den også.


Og en liten kjælepus til dukken. Denne fikk en heksehatt.


Og så prøvde jeg meg på en annen dukke, men med tanke på at garnet jeg hadde var noe tynt, ble den ikke heeeelt vellykket siden vatten syntes mellom maskene og armene ikke ble like. Menmen...

Så jeg håper alle har hatt en super påske, uansett vær og føre! Jeg har ihvertfall kost meg masse med familien. :) Og avslutter med et lite gruppebilde.


Jeg fikk prøvd meg på mønsteret og jeg skal definitivt finne et passende garn og lage en haug av dem! Og mange andre søte figurer.

2 kommentarer:

 1. Så spennende med ildere!!
  Ja dyr gir mye glede :))
  Også så dyktig du er til å hekle!!
  Veldig kosleig med gruppebilde! Kjempekost :))
  Det er nå makaløst koselig at du er med på min GiveAway, fint at du la igjen en kommentar for da fant jeg deg!
  Legger meg som følger - og så blogges vi :))
  Ønsker deg en nydelig mandag!

  SvarSlett
 2. Hei, så gøy at du vil ha et lykketips! Det er stas. Jeg tenker nok at du er en dame som er flink til å skape mye lykke i hverdagen din. Du lager fantastisk flotte ting. Og det er gøy å se resultatet av din fantasi her på bloggen din.

  Jeg har valgt regn som tema for denne lykketipsutdelingen, som faktisk er den 11. Mitt lykketips til deg, nr. 65, er å fange regn. Ta med hele familien på regnfanging: Finn en åpen plass, rekk frem tunga, løp og fang så mange dråper dere bare kan.

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en hilsen eller kommentar, setter pris på å høre fra alle!