lørdag 1. mai 2010

Ny loppedag

Idag tenkte jeg å benytte sjansen til å møte opp på loppemarked til åpningstid. Var der 10 minutter før (gurimalla for et bilkaos! Er glad jeg gikk...) og det var mye folk der allerede i regnet. Tenkte som så at jeg ikke gadd å løpe rundt som en surrehøne, men ta det som kom til meg.

Amee ville også være med på bildet...

Da tauene falt, var det mange som løøøp! Jeg gadd ikke stresse, men hadde sett meg ut et høyt, smalt skap i hvitt som jeg tenkte jeg skulle huke tak i om ingen kom før meg. Damene som løp i den retningen kastet seg over gulvteppene bak skapet, så jeg kom bort som føstemann, fikk huka tak i en av vaktene og betalt for kjøpet. 200,- byttet hender. Ingen skader, rent og pent og bare å plassere glass og pynt så snart det var plassert. Årets kupp!


Kl 10.02 ringte jeg Hais og ba ham komme og hente meg og møbelet... Tidenes raskeste loppe-oppgjør! :D Etter at møbelet var vel inne i stua, dro jeg en tur til for å se om det var noe mer å hente. Fremdeles kaos, og så trangt i gangene at man sto som sild i tønne... Kunne fått klaustrofobi av mindre! Dro heller innom fin-loppene og endte opp med en glass-beholder jeg forelsket meg helt i.

Og jeg som er så glad i grønt! :) Stettfatet er arvet etter farmor.

Dro hjem og fortsatte heller med ukens hekleprosjekt: en rosa kanin til min beste venninne. Hun sa hun ønsket seg en sånn en, så hun skal få en av meg.

Ferdig heklet med knapper øverst på bena så man enklere kan plassere dem.

Vi ses ikke så ofte siden hun studerer i England, og hun skal også være min forlover. Så jeg syntes hun fortjente en sånn kanin som hun ville ha.

Blomst på hodet og en øyenstikker på brystet, siden venninna mi elsker øyenstikkere.

Ellers har jeg hatt diverse handleturer til Storsenteret, kjøpt ting til bryllupet, Stjernefesten, og var innom Panduro og Rett & Vrang der jeg fikk tak i masse pynteknapper og mer garn til heklingen. Igår spiste vi middag hos foreldrene mine, og siden de skal være bortreist en uke, skal vi ha Sika hos oss, deres 13 år gamle Gordon setter de overtok etter onkel og tante som skulle få ny valp. (Det skal sies at Sika er en herlig hund, har hatt et bra liv og er pensjonert jegerhund, derfor bor hun nå hos Ma & Pa.) Så nå har vi 4 ildere og 1 hund denne uka. :)

3 kommentarer:

 1. Hei!
  Kjekt at du vil være med på Give Awayen min!
  Snakk om å være heldig da, det skapet du fikk tak i på loppis, var jo bare det kuppet da!! Kjempefint:)
  Utrolig skjønn kanin du har heklet da, tipper venninnen din blir glad:)

  Ha en super søndagskveld, og kos deg med 4 ildere og en hund til uka da!
  Randi:)
  PS; legger meg til som følger jeg:)

  SvarSlett
 2. Å herlighet for en fin kanin! Deler du oppskriften?

  SvarSlett
 3. For et kupp med det skapet!!:)

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en hilsen eller kommentar, setter pris på å høre fra alle!