fredag 5. mars 2010

Nye ting i heimen

Jeg har handlet litt i det siste, men har ikke bloggifisert noe om det før nå. For noen uker siden kjøpte jeg den grønne og den lilla, tenkte de er morsomme å ha smågodt, kjeks eller som her: stoff-remse-nøster oppi. En av mine små Tilda-bokser i bakgrunnen, sammen med mye annet rart.


De blanke kjøpte jeg her om dagen på Åhlens. De har jeg også fylt med slike nøster, den store med vårfargene jeg fant, og den lille med rødrutete stoff som minner om trekket på vår nye soffa.


Jobbmessig har det vært slitsomt denne uka. Mandag var det unger tilbake fra vinterferie og ditto stemning lydmessig. Tirsdag var jeg oppe på idretts-avdelingen og jegtroppet opp på jobb med ski. Sola skinte, været var fantastisk og jeg var med på en flott skitur midt i arbeidstiden! Det kan jo ikke bli bedre! Ungene klarte seg for det meste selv på skiene, og vi fikk en fin tur. Herlig når en kan spenne på seg skiene rett utenfor døra. :) Onsdag var jeg også med ut på ski, men med yngere barn og mer stillestående. Men koselig var det, med lunsj i det fri og lykkelige unger i bakken. Dagene ellers har vært fine, men jeg kjenner nå at det er herlig at det er fredag.

God helg til alle!

3 kommentarer:

 1. Herlige vårfarger, glassklokker kan fylles med så mangt;)
  Har jobbet i barnehage selv og vet at været kan ha mye å si for hvordan dagene blir:)
  Ha en fin helg:)

  SvarSlett
 2. Herlig blogg:) Mmm deilige farger:)Lekkert!!!

  -klemmer og god helg:)

  SvarSlett
 3. Helt nydelige bilder:)

  hehe...morsom kommentar du har lagt igjen, jeg skal dra den neste gang fru lilla hår kommer innom;)

  Ha en deilig helg:)

  Klem Lise

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en hilsen eller kommentar, setter pris på å høre fra alle!