lørdag 13. mars 2010

Hjelpes! Småfortvila...

Var en tur på Stoff & Stil i Drammen idag for å finne stoff til brudekjolen min. Jeg er litt utradisjonell, så min hadde jeg tenkt meg i mørke-/skogsgrønn, men de hadde ingen kjolestoff i den fargen. Jeg fant da et som så ut som det var mørkelilla, som var andrevalget mitt innen stoff-farge. Fikk det klippet og betalte og kom hjem. Da så jeg at stoffet var mer blått enn lilla! Og jeg skal ikke ha blått! Stoffet var ikke kjempebillig heller siden det er silke. Jeg kan bytte det, men da taper jeg 40% på prisen, og det blir litt for en som snur og vender på hundrelappene fra før av.


I tillegg har Mac-en til min kjære gått ad dundas og er inne til reparasjon, noe som forhåpentligvis ikke ender opp på mer enn 2000,-. Men bare for å legge til litt på det hele har bilen begynt å lekke olje også... Så flyr vel tusenlappene der også. Det er til å grine av... Når jeg fra før bare tjener sånn passe og min kjære går på sosial-stønad på grunn av en ryggskade etter en bilulykke for noen år siden, så skal det ikke så mye til for at hele budsjettet kræsjer. Og så tenker jeg mye på hvordan alt skal gå om jeg kommer inn på Høyskolen og blir student. Enda trangere økonomi kan være begynnelsen på en real nedtur. Hva om jeg må selge leiligheten min? Hva gjør jeg Er det rart man kan bli deppa!? ...hjelp...

Bildet er funnet på nett for mange år siden, husker ikke hvor.

Heldigvis, midt oppi alt dette så prøøøver jeg alt jeg kan å være positiv, jeg kan glede meg over at alt går bra med de små firfotingene, spesielt Amee som ble sterilisert igår. Sola skinner. Det er lørdag. Og det er så mye fint å lese rundt på bloggene til alle jeg følger. Og ikke minst min kjære som alltid tar så godt vare på meg bestandig.

Så får jeg ta meg en tur inn til Oslo, til de flotte stoff-butikkene rundt omkring hvor de sikkert har det jeg leter etter. Hvis ikke får jeg sikkert tak i brudekjole på H&M...

Så hvis noen trenger ca 6 meter med mørkeblå, nydelig slike, så kan det kjøpes av meg. Jeg betaler portoen! :D Nå skal jeg bare kose meg med blogg-lesing og sjokolade, og glemme alt som ikke funker.

2 kommentarer:

  1. Legge ut silkestoffet til salgs på nettet??? finn.mno eller noe sånt? kanskje Qxl?

    klem Helene

    SvarSlett
  2. Jau, får gjøre det også. Men huet mitt var ikke helt der går...

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en hilsen eller kommentar, setter pris på å høre fra alle!