søndag 14. mars 2010

Hekle-puser

Hils på lille Nio.

Etter gårsdagens lille syte-innlegg (man må ha lov til å syte litt av og til), er jeg i mye bedre humør igjen idag og jeg vil heller vise mitt nye hekleprosjekt. Jeg har heklet min første Dust Kitten, og skal lage mange flere! Jeg har bestilt katte-øyne på nett idag; 8 par i 4 forskjellige farger og 4 små neser i to forskjellige farger = 50,- inkl frakt fra USA. Jeg elsker nettbutikker! Så nå er det bare å vente på at de skal dukke opp i postkassa. :) Denne tassen har funnet sin plass oppå heklekrok-etuiet mitt som ligger oppå eksen med garn. Da jeg slapp opp for hvitt restegarn, så fikk han heller lilla ører. Med hjelp av pels-karden jeg hadde fra før til ilderne, så ble lille Nio fluffy også. Nudelig!


Nestemann er under produksjon, lager den til min kjære som er pyrotekniker. Fant garnet på Stoff & Stil, og tenkte at jeg måtte lage en pus med de fargene til ham. Navnet hans er ikke helt klart ennå, men mistenker det blir Pyro til slutt...


Og til slutt et lite kosebilde av Amee som ble tatt tidligere i uka mens hun lå og koste seg i hendene mine. Lille snuppa. Amee og resten av gjengen her hjemme ønsker alle en fortsatt flott søndag!

Er glad du stakk innom! Vi ses! *vinker*

3 kommentarer:

  1. Neimen så søt pus!!! Og så vakker Amee var :)

    SvarSlett
  2. Hei! Har aldri vært hos deg før, her var det hyggelig!
    Koselig at du ville være med i trekningen hos meg....

    Klem Lenemora

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en hilsen eller kommentar, setter pris på å høre fra alle!