søndag 8. august 2010

Travel uke!

Det er nå en uke og en dag siden vi giftet oss, og uken har gått forbi i en stormende fart! Vi ryddet og pakket opp og vekk ting til langt utpå onsdagen, først da fikk vi hentet hjem småkrypa våre. Torsdag fikk jeg telefon fra ei venninne, hun lurte på om jeg hadde lyst på deltidsjobb siden hun de egentlig hadde ansatt aldri kunne. Så på fredag og lørdag var jeg på opplæring på Duo Shop i Oslo. Og stortrives! To venninner av meg leder butikken, og de andre som jobber der er også veldig herlige folk. Så kom gjerne innom butikken i Prinsensgate, vi har masse godsaker til enhver smak! :D

En annen finurlig ting som har hendt i forhold til bryllupet. På mandag fikk vi en pakke i posten, adressert til min manns tidligere navn. I pakken var det to klokker - et kjempeflott armbåndsur til min mann og et lite smykkeur i en hvit snor til meg. Alt som sto på lappen var "Husk å trekke opp klokkene. Ingen batteri." Ikke hvem det var fra eller noen ting. Så vi stter her som noen spørsmålstegn og prøver å tenke ut hvem dette kan være... Den er sendt fra Norge, men vi klarte ikke tyde stempelet på frimerket. Merkelige greier.

Dessuten har vi fremdeles bryllupskake igjen, en haug med M&M's, og middag hadde vi i dagesvis etterpå. Nok mat med andre ord! 

Så nå går jeg på jobb til opplæring frem mot skolestart, og gleder meg til både skole og deltidsjobbing. :) Jeg bare vet at dette blir en bra høst!

1 kommentar:

  1. Gratulerer som nygift! Så spennende med den klokkepakka...ble veldig nysgjerrig jeg også. Gøy at du vil være med i lotteriet mitt.

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en hilsen eller kommentar, setter pris på å høre fra alle!