mandag 30. august 2010

Herregud...

...snakk om bloggpause... Joda, er innom og kikker på blogger støtt og stadig, men får aldri ut finger'n til å skrive mer selv. *dask på lanken!* Okei! Oppdatering! Jeg stortives på skolen! Greit, vi har ikke gjort så veldig mye produktivt rent faglig sett de siste to ukene, men jeg trives med jentene i klassen (jupp, ren jenteklasse) og tror dette blir bra. 


Jeg stortrives på jobb også, med nye kollegaer og sjefer på Duo Shop i Prinsensgt. Og ja, det er en VOKSEN butikk med alt det har med seg. Jeg har null problemer med å jobbe et slikt sted, og selger alt fra filmer av diverse karakter og leketøy i alle mulige farger og fasonger til klær i lakk, latex, korsetter og litt mer raffinert undertøy. Kanskje jeg skal høre med sjefene om de vil sponse en liten giveaway? Hvordan er stemningen for det? :) Som for eksempel massasje-olje-lys fra Geisha eller Jimmy Jane (i en krukke er det et lys som man tenner på. Det som smelter er ikke talg, men olje som man kan bruke til å massere med. Lukter herlig og en vidunderlig følelse med varm olje. Hais bruker vår til å gi meg fotmassasje etter jobb...) Eller kanskje noen sexy strømper type stay-ups eller til hofteholder, vanlig eller netting. Kanskje til og med en liten "leke"? Vi har jo ikke bare sånne fine vibrerende saker, men diverse håndjern, blindfolds og mye annet stæsj. Tenker jeg sender en liten mail til sjefene med det samme... :)

Uansett, jeg har blitt ferdig med et lite hekleprosjekt ikveld også. Ei venninne ville ha to rosa rådyrunger, og spurte pent om jeg kunne hekle til henne. Fant mønster, garn og krok, og satte igang. Resultatet ser du her.


Og ikke fikk jeg har isen min ifred ikveld heller... Fikk heller et overraskelsesbesøk i fanget!

4 kommentarer:

 1. Så fint rådyret ble! Er imponert =D

  Bra at du koser deg på skolen og på den nye jobben. Og så var det ett søtt lite ansikt som ville dele isen med deg ;-)

  SvarSlett
 2. Jeg fant ilder'n! Lå oppå alle permene i hylla nederst til høyre! Og rådyret er jeg så glad i, men det mangler ett navn....tenke....tenke....

  SvarSlett
 3. Hadde du laget den selv? Herregud, trodde bare det var noe du hadde kjøpt! Men det er jo sinnsykt imponerende da! Du er kjempeflink. :D

  Og nei, ikke umulig at du blir sponset fra jobben. :D

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en hilsen eller kommentar, setter pris på å høre fra alle!