tirsdag 17. august 2010

1. skoledag!

Idag ble jeg førsteklassing igjen. I morres kjørte Hais meg til Oslo og jeg ankom Høyskolen i god tid. Flere flotte taler og bra musikk. Og jeg havnet i en klasse jeg tror jeg kommer til å trives i. Fadderne våre er bare helt supre! Etter skoleopplegget var det grilling på St. Hans-haugen og bli-kjent. Vi hadde det kjempefint alle sammen! Masse hyggelige mennesker. Da det ble tid for å gå innom Studenter-samfunnet, var det blitt sent nok for meg. Sliten i bein og rygg fant jeg ut at det var på tide å gi seg mens leken var god. Skal jo tilbake dit til kl 8.30 imorra! Tidlig nok, det... Så nå skal jeg kose meg med litt kveldsmat og så ta kvelden. :) Gleder meg til imorra!

3 kommentarer:

 1. Hei Contessa,

  Jeg kom over bloggen din i min jakt på kule par. Jeg er nemmelig i en castinprosess der jeg leter etter par til et nytt humorprogram som skal gå på TV Norge. Jeg leter etter helt normale, stabile par med uvorstemmelser som folk flest. Par som diskuterer og er uenige grunnet mannen/konas prioreringer på bruk av fritid for eksempel. Håper du kan ta deg tid til og skumme gjennom mailen, kanskje er du/dere den jeg er på jakt etter, eller kanskje du kjenner noen som kunne egne seg.

  Generellt om konseptet:

  Feelgood Scene, Film og TV er i gang med et nytt TV-program, som skal ta seg av samlivets små hverdagslige diskusjoner. Vi søker dermed par mellom ca 20 og 60 år i alle fasonger og legninger.
  Hovedkriteriet er at dere bør være et stabilt par, men at dere som kjærester flest har noen uoverensstemmelser som dere ønsker å få avgjort en gang for alle. I dette programmet kan dere få lagt frem saken for et kjendispanel, som diskuterer seg frem til hvem de mener har mest rett. Deretter gir de medhold til den ene eller andre parten.

  Som par må dere være genuint glad i og trygge på hverandre. "Konfliktene" bør være relativt ufarlige, gjerne morsomme, og ikke gå på forholdet løs, da dette er et uhøytidelig og humoristisk program. Partene må kunne redegjøre for hver sin side av saken, og argumentere godt for å forsvare sitt standpunkt. Her snakker vi om kona som føler seg mindre prioritert enn sin svigermor, uenigheter i oppdragelsen av hundene, samboerparet som ikke blir enige om hvor i landet de skal bo eller ender spillkvelden alltid med krangling om regler eller hvem som er vinner.

  Dersom dere kjenner til par som kunne egnet seg, eller om dette vekket deres interesse til og delta, er det bare og sende meg en mail, så tar jeg kontakt for en uforpliktende prat.

  Ha en fortsatt fin dag og lykke til med videre blogging.

  Vennlig hilsen

  ---------------------------------
  Christine Sand
  Casting, Feelgood Scene, Film og Tv
  christine.sand@feelgoodmail.no

  SvarSlett
 2. Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

  SvarSlett
 3. Hei :) Takk for at du er med, og lykke til.
  Fine brudebilder, jeg liker den utradisjonelle kjolen :D:D Også de to skjønne små da, jeg får lyst til å kose dem. hihi
  Når det gjerlder følging av bloggen så må jeg bare be deg om å prøve igjen, da det er noe feil for tiden. Beklager bryet!
  Ha en fin morgendag

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en hilsen eller kommentar, setter pris på å høre fra alle!