torsdag 24. mars 2011

Nye produkter!

Nå har jeg fått sydd opp noen vesker og her er de!

Først en liten pyramideveske i edderkopp-stil med grønt silkebånd.Så en liten origami-veske sydd i lilla pin-stripe, med lilla og sort silkebånd til lukking.  Denne ble solgt før jeg fikk lagt den ut!Veske sydd i edderkopp-stoff, med pynteknapper foran og glidelåslukning. Skulderstroppen er sort med orange søm, og den har en liten mobil-lomme inni.
Veske i lilla pin-stripe og pyntebånd med "dingel".  Glidelåslukning, liten stropp til å hekte fast nøkler i og mobil-lomme inni. Den virkelige fargen er slik som på de to nederste bildene.
Liten skål i cord-fløyel, knall rød på ene siden og mørk vin-rød på den andre. Den kan brettes ned i kanten eller vendes om man vil. Hendig til småsaker, som sminkeskål på badet eller potteskjuler.Har sydd en veske på bestilling idag i mørk turkis cord-fløyel og knall orange, blank nylonpels i origami-stil. Ikke bare-bare å sy, gitt. Stoffet sklei unna, men fikk det til tilslutt. Jeg holder på med en veske i sort/rødt med den knall røde cord-en inni, to smålommer og to hemper inni, mangler glidelås og siste montering, så er den ferdig. Imorra, kanskje?

Mini-veskene (pengepungene) tar jeg 70,- for.
Veskene med skulderstropp koster 250,-, den lilla er det en del ekstra på så den blir det 300,- for.
Den røde posen er ca 13 x 9 x 13 cm og den er det 100,- for.

1 kommentar:

 1. Hei :)
  Passer du enda hunder? Jeg har nemlig to små Chi jenter som trenger noen som kan passe de i 5-6 uker i sommer pga. utenlandsopphold. Den ene er 5 mnd, og den andre er 1 år.

  Jeg fikk forresten vite om bloggen din av en venninne, Tessi, fra Chiforumet. Er ikke medlem der selv enda.

  Mvh

  Aylin

  SvarSlett

Legg gjerne igjen en hilsen eller kommentar, setter pris på å høre fra alle!