torsdag 14. oktober 2010

Makan til somling...

Ja, jeg veit! Det er en måned siden sist innlegg! *dask på lanken* Jeg synes jeg nesten bare har jobbet eller vært på skolen i det siste. Har MER enn nok å gjøre! 
 
 Max's første kveld hos oss.

 Max etter to kvelder...

 Hais og Max.

Som at Hais og jeg er blitt fosterforeldre. Til en firbent fyr, da. Han heter Max og ble reddet av Mattilsynet og Dyrebeskyttelsen fra et sted i Tønsberg hvor 15 hunder av husky-blandinger av underernærte og levde i forferdelige omstendigheter. 


Max er en av to som kom til SPCA Buskerud og er en ca 2 år gammel blanding av husky og akita, og snill som dagen er lang. Han er skeptisk til mennesker, men etter å ha vært hos oss i litt over en uke, så har han lært å gå i bånd, nærme seg fremmede forsiktig, stole på oss litt mer for hver dag og å sove som en slask i soffan... 


Han er en typisk utehund som elsker å være ute, bare synd vi ikke har hage. Han trenger et hjem med mennesker som har tid til ham, uten at han nødvendigvis trenger noen som sitter ved siden av ham hele tiden. Han klarer seg fint alene noen timer. 


Han synes buret med ilderne er veldig interessant, og kan gjerne sitte foran det og se på dem i evigheter. Vi sier han har fått egen tv... De som adopterer ham bør være hundevandte mennesker og helst uten barn da han er usikker på disse små menneskene. Gjerne friluftsinteresserte og med en hund fra før. Max har de siste dagene også vist forsiktig glede og en vilje til å leke litt.

Max kan synge!

Om noen kan være interessert i å gi Max et permanent hjem, så ta kontakt med SPCA Norge. Om man har lyst til å bli støttemedlem eller fosterhjem hos dem, kan man også gjøre det via den siden. Søk dem gjerne opp på Facebook. Max er på sidene til avd. Buskerud og har til og med vært i Byavisa Drammen! Dette er en gutt som trenger å få kommet seg ut og bli brukt til det han er ment til: nemlig arbeid som trekkhund. Ellers er juleforberedelsene i full gang, i år er det heklekroken som får gjennomgå...2 kommentarer:

  1. Så godt å se en av de i godt behold! Har fulgt med på den historien der ja, og har en Husky selv. Skjønne hunder, bare man aldri lar de gå løs..
    Fant deg på Gudinne, og må nå titte litt mer inne hos deg. :)

    Hei og hopp fra Huldra

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en hilsen eller kommentar, setter pris på å høre fra alle!