lørdag 27. juli 2013

Sommervarme!

Nå er jeg endelig (?) hjemme igjen etter to ukers ferie i Les Arcs i Sør-Frankrike. Over 28 grader hver dag - dagen vi dro var vi oppe i 38! Bassenget var varmt også - 28-31 grader oppi der... Greit med foreldre som har feriehus! Er så takknemlig for at vi fikk komme og bo der sammen med dem disse to ukene - det var en herlig ferie som vi begge trengte.

Amee og Tezla ble passet av en herlig, ildervant familie, mens Tix var hos ei venninne av Hais og hadde det helt supert i feriekoloni hos henne og kjæresten. Supertakknemlig for folk som durene trives hos!

Nå er det tilbake på jobb på mandag, og fremover så skal jeg sjekke alle bildene vi tok. Ikke bare fra Les Arcs, men fra de turene vi var på også. Så skal jeg få lagt ut noen av dem også. Akkurat nå nyter vi helgen og varmen vi har her også. Har til og med vært på Ikea idag, og endte opp med ny soffa som blir levert på mandag. Så hvis noen har lyst på en brukt soffa, så rop ut! ;)

2 kommentarer:

  1. Godt å høre du har hatt fine sommerdager. Vi har jo faktisk endelig hatt en helt nydelig sommer. VAr så heldig å få tilbringe en uke på Tjøme selv, og det var som balsam for sjelen.

    God helg, og fortsatt god sommer til deg :)

    SvarSlett
  2. Takk, og fortsatt god sommer til deg og! :)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en hilsen eller kommentar, setter pris på å høre fra alle!