søndag 7. juli 2013

Sommerferie!


Våren har vært travel, med eksamener og bachelorskriving. Min oppgave var om "Hvordan bruke kreativt gjenbruk i barnehagen?" med inspirasjon fra Reggio Emilia og ReMidasenteret i Trondheim. Og tror du ikke jeg klarte å få en strålende B på den da! Stolt, ja! :D Jeg jobbet deltid mens jeg jobbet med oppgaven, og har jobbet fulltid siden den ble levert 22. mai. Om jeg blir førskolelærer på stor avdeling eller ped.leder på småbarnsavdeling fra høsten, gjenstår å se. Uansett - det er godt å være i skikkelig arbeid igjen!

Av syprosjekter har det vært litt stille. Men - har fått til å sy en veske til. En "Mommy Poppins Bag" fra Sewfearless med tilhørende "hardware" og alt. Og er storfornøyd med den! Vet jeg skal gjøre noen få forandringer på neste veske, ellers er jeg storfornøyd med første forsøk.

Ikke det beste bildet, men nyveska!

Likevel... Endelig er det ferietid! Ikke noe i veien med jobben, men det er herlig med en ferie der jeg ikke trenger å tenke på pensumbøker. Jeg kan slappe helt av og glede meg til late dager med sol og sommer! Eller - ihvertfall sommer... :D Å kunne slappe helt av og kun lese tegneserier hele dagen er helt fantastisk! Blir kanskje kjedelig i lengden, men fytti katta så godt det er nå.

Utsikt over Lesja.

For oss har helgen blitt benyttet på Lesja, der ilderne har sovet ute (med masse tepper både i og over buret) og bikkja har blitt storkompis med "onkel" nede på gården! Hun ville til og med være med å kjøre traktor! :D Bikkja til "tante" har hun også blitt sånn ok venn med, selv om han er som en 13 kilos tanks med liten imuplskontroll...

Det er to ildere på bildet. Amee er inni fleeceposen...

Ellers har gubben og jeg prøvd oss på "skytebanen" nede på gården - det var noen blankskudd som skulle sløses bort... ;) Sur vind satte en stopper for leirdueskyting med pumpehagla og rifla den dagen. Det var jo tøft å prøve dem da vi var her ifjor sommer. Neste gang... :)

Traktor-Tix

Sommeren videre? Tja, får ta en oppdatering på den når jeg kommer så langt. ;)

Håper på en god sommer for alle!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en hilsen eller kommentar, setter pris på å høre fra alle!