fredag 18. februar 2011

I'm baack!

Endelig! Nå har jeg fått internett på pc'n igjen! Back in business, so to speak... Eller noe. Jeg har fått kommet i gang med hekling igjen også, det har vært på en lang pause det også. Startet med et helgeprosjekt, og ble kjapt ferdig med en liten veske med glidelås. Tix har blitt vant til å være her også nå. Hun har vært her halvannen måned, mistet et par melketenner og fått løpetid. Stor jente! Bokstavelig talt, hun er en chihuahua, men veier 4 kg... 

Ny i familien!

Langbeint og smekker. Hun elsker å leke med ilderne, selv om de ikke er helt enige med henne. Hun har blitt tryggere på å hilse på folk og vil nå gjerne hilse på alle vi går forbi! Men hun trenger fremdeles sosialisering med andre hunder. Og hun er så festlig når hun er trøtt... Sitter eller ligger og dupper med huet helt til snuten til slutt treffer teppet. Og hun er skikkelig pappadalt.

Ut på tur...
Idag har vi shoppet litt til bisk igjen også. Det ble tispetruse, refill til "evighets"-leken hennes og kløv! Jadda, jenta skal få bli med på langturer og bære litt selv. :)
 
Praksis har jeg hatt også. Siste uka nå i barnehagen før jeg skal tilbake på skolebenken igjen. Har stotrivdes på avdelingen og har kost meg disse seks ukene + de to ukene før jul også.  

1 kommentar:

  1. Vakre lille søte kan gjerne få leke med Indigo, dvergdachsen min når hun vil! :) Klem Natassia

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en hilsen eller kommentar, setter pris på å høre fra alle!