lørdag 4. september 2010

På'an igjen

Idag var jeg tilbake på trening, har jo ikke trent på to måneder! Snakk om fullstendig ferie! Jeg sitter barnevakt på treningssenteret på lørdager, og får i gjengjeld trene så mye jeg vil. Yey! Hais hjelper meg med barnepassen slik at jeg får trent litt iløpet av lørdagen også. Favoritten er styrketrening med Ropes, type tauslynger lik fysioterapeuter bruker. Og jaggu er det effektivt! Så nå må jeg bare sette opp en treningsplan for meg selv, så er jeg igang. Nesten synd jeg jobber på Duo annenhver helg i tillegg, men himmel - uka har jo 5 andre dager å ta av når det gjelder trening! Og Hais tar barnevakt-jobben for meg de lørdagene jeg er på Duo. Alt årnær sæ for flinke jenter. :D Jeg får trent,  og i tillegg både spart og tjent penger. Wee!

Idag har derfor vært en fullstendig pausedag. Ok, har trent (og kommer til å være superstøl imorra og ihvertfall på mandag!), men utenom det så har det vært en rolig dag med taco til middag (yey for hjemmelaget tacokrydder og selvkomponert guacamole) og latter... Dyra har noen rare sprell innimellom her. Tror de kan fly og blir plutselig spinnville over litt silkepapir på gulvet. Jaggu sa jeg underholdning. Og Amee? Hun har fremdeles ikke vist mye av seg etter maraton-turene på torsdag. 

Som nevnt tidligere var jeg i begravelse i Trysil igår sammen med Ma. Jeg hadde studiedag uansett, så jeg kunne bli med da Pa ikke kunne. Tante syntes deg var veldig godt å ha oss der (det var hennes far som var gått bort) og det samme syntes min kusine - jeg steppet inn og hjelp henne litt med å passe på tvilling-gutta hennes på 2,5 år. Morro å praktisere litt barnehage... Uansett, da jeg kom hjem sånn rundt halv elleve igår kveld, var jeg utkjørt. Og ble kjempeglad da Hais hadde ryddet, tatt oppvasken, tent en masse stearinlys og -ikke minst- satt på sengevarmeren til jeg kom hjem... Jeg sloknet før jeg traff puta...  Takk kjære.

1 kommentar:

  1. Herlig å få trent litt innimellom, har kommet i gang igjen etter ferien selv, får god følelse etterpå:) Og, jeg har ikke glemt permien din. Det har skjedd litt mye i det siste, så det har kommet litt i andre rekke. Men ting roer seg nå snart og da skal jeg sende deg den. LOVER!!!

    Klem Kaja:)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en hilsen eller kommentar, setter pris på å høre fra alle!