lørdag 25. desember 2010

God jul!

Sitter nå pá hytta og har feiret jul med familien min. Min kjære er med sin egen familie på Lesja i julen. Koser meg med fri og herlige dager på hytta - kom opp igår og skal nedover igjen imorra. Kort tur, men bedre enn ingenting! Jobber masse i jula så jeg kan tjene litt ekstra.

I tillegg var jeg hos reumatolog 21. desember. Jeg har hatt vondt i beina, verking i knær, fingre, albuer... Ja nesten over alt unntatt i tærne og kjeven... Etter litt sjekking og klemming og ultralyd kom hun frem til at jeg har psoriasis artritt (leddgikt). Yey... Bra at jeg fikk en diagnose, men det var liksom ikke en beskjed jeg ville ha likevel. Hsldigvis *bank i bordet* så har jeg ingen psoriasisplager i huden, men konstant verking i diverse ledd er ikke mye morsomt det heller. Så mye tid er blitt brukt til å lese om tilstanden og gjøre meg kjent med dette. Varmepute på knærne er mer eller mindre standard på kveldene når det er så kaldt. Og er superglad for ull-klærne jeg fikk til jul!

Nei, ingen grunn til å sitte og deppe! Det er som mitt nye motto sier: Alt går! Enten så går det bra eller så går det over... :)

God jul!

2 kommentarer:

  1. god jul

    har det jeg å men har hatt det i 2 år nå:( men jeg fikk psoriasis først...

    SvarSlett
  2. Jeg kom ikke inn på bloggen din, så skriver en liten hilsen tilbake her. Jeg gjør meg fremdeles kjent med sykdommen selv. Har hatt ett utbrudd med psoriasis for 10 år siden, og krysser fingrene for at det ikke blir mer enn det. Fortsatt god jul til deg! :)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en hilsen eller kommentar, setter pris på å høre fra alle!