søndag 17. mai 2015

17. mai 2015

Hei og hopp, og gratulerer med dagen!

Dessverre har bloggen ligget brakk temmelig lenge nå, men det har sine grunner. Vi har også flyttet til større leilighet nærmere Sandvika. Jeg prøver mitt beste med jobb som Ped 2 i barnehagen, og som sykepleier, husmor og kone hjemme. Vi har nå 3 ildere: Amee, Tezla og Micro Sparta i tillegg til Tix.

Hais mistet jobben i november - han hadde da jobbet som grafisk designer for et lite firma siden desember 2013, men da de ikke hadde råd til å ha ham lenger, ville heller ikke NAV stille opp med lønnstilskudd så han kunne bli. Vi har kranglet i forhold til dagpenger (lang historie) som løste seg etter 5 mnd... Tvisten om han skal få Ung ufør skal endelig opp i Trygderetten (enda lengre historie). Så ja, jeg har vært på nippet til å slite meg ut.

Nå sitter jeg inne i gråværet på 17. mai og bare slapper av. Har ikke noe behov for å være ute. Oppsummerer litt mens Sparta koser seg ute på terrassen (yay, vi har endelig terrasse! To, til og med!) Jeg har begynt mer og mer med planter og urter - i barnehagen kaller ungene meg for heks. På en positiv måte. Jeg har løvetannvin til gjæring, har plukket ramsløk og laget to forskjellige oljer, puré og pesto, og skal lage salt. Jeg er blitt med i Bærum Bygdekvinnelag og storkoser meg med det. Gleder meg til alt jeg skal bli med på der! Er du interessert i urter, planter og kortreist mat, så meld deg inn i ditt lokallag, da vel!

Det største savnet er vel folk på besøk. Er vi invitert bort, blir det som oftest bare jeg som drar fordi Hais ofte er dårlig. Vi kan veldig sjelden planlegge noe, som å reise bort, og det er sjeldent det blir besøk hit også. Savner at folk kanskje bare stikker innom en time eller to. Jaja.

Dette ble en kort oppsummering av det siste halannet året. Men håper alle har en fin 17. mai uansett hvordan de velger å feire den! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en hilsen eller kommentar, setter pris på å høre fra alle!