søndag 26. juni 2011

Humor i hverdagen

Lenge siden jeg har lest rundt i blogg-verdenen, men fant igjen en blogg jeg nesten hadde glemt. En blogg som vet å sette farge på hverdagen! Elsker den bloggen! Color me Katie. Ta en tur innom du også og bli inspirert!


Har endelig skolefri (kom forresten opp i naturfag muntlig og fikk en A! Yey!) og jobber en del nå. Skal snart ha halvannen uke ferie (hurra!) hvor det blir reising, bryllup til kusina mi og forhåpentligvis mer tid ved symaskina. Jeg må få sydd ferdig kjolen min før jeg drar - best å komme igang, da! Og ikke minst: Tilda! Har to bøker fra Tilda og er superinspirert til å lage noe. Nei, lage masse! Men, litt fritid må letes frem i kalenderen først. Imorra, kanskje? Da har jeg jo fri. :)


God sommer, alle sammen!

mandag 13. juni 2011

Aiaiai...

Tiden strekker ikke til til alt! Jeg vet det er evigheter siden jeg har skrevet noe her nå. Unnskyldningene? Jo, haugevis med skolejobbing, arbeidskrav, jobbing og nå eksamener. Siste eksamen er om knappe tre dager, og først imorra får vi vite hva vi kommer opp i av matte, naturfag eller fysisk fostring(helse). Er såååå lei av å lese på alt, ser frem til eksamenstrekk kl 12 imorra. Og etter muntlig på tordsag så skal jeg ha skolefriiiiii! Okei, må jobbe, men slipper skolen en stund, og det skal bli deilig.