tirsdag 31. august 2010

Find the ferret!

Det er igrunnen det vi leker med dyra hver kveld. Eller rettere sagt hver gang vi skal sette dyrene inn på rommet. Spesielt når man har dårlig tid så har de funnet seg et helt nytt sted å sove på! Ta f.eks Amee - hun sover helst i en skuff i skapet i gangen. Har du det travelt, så ligger hun garantert ikke der! Prøv selv - finn ilder'n på bildet under! 


Andre ganger kommer de ikke lenger enn til  halvveis ut av sovesekken... 


Eller tar en time-out foran matskåla... Det skal sies at denne skåla kun brukes til frokost når de får sin vante dose med agurk.

mandag 30. august 2010

Herregud...

...snakk om bloggpause... Joda, er innom og kikker på blogger støtt og stadig, men får aldri ut finger'n til å skrive mer selv. *dask på lanken!* Okei! Oppdatering! Jeg stortives på skolen! Greit, vi har ikke gjort så veldig mye produktivt rent faglig sett de siste to ukene, men jeg trives med jentene i klassen (jupp, ren jenteklasse) og tror dette blir bra. 


Jeg stortrives på jobb også, med nye kollegaer og sjefer på Duo Shop i Prinsensgt. Og ja, det er en VOKSEN butikk med alt det har med seg. Jeg har null problemer med å jobbe et slikt sted, og selger alt fra filmer av diverse karakter og leketøy i alle mulige farger og fasonger til klær i lakk, latex, korsetter og litt mer raffinert undertøy. Kanskje jeg skal høre med sjefene om de vil sponse en liten giveaway? Hvordan er stemningen for det? :) Som for eksempel massasje-olje-lys fra Geisha eller Jimmy Jane (i en krukke er det et lys som man tenner på. Det som smelter er ikke talg, men olje som man kan bruke til å massere med. Lukter herlig og en vidunderlig følelse med varm olje. Hais bruker vår til å gi meg fotmassasje etter jobb...) Eller kanskje noen sexy strømper type stay-ups eller til hofteholder, vanlig eller netting. Kanskje til og med en liten "leke"? Vi har jo ikke bare sånne fine vibrerende saker, men diverse håndjern, blindfolds og mye annet stæsj. Tenker jeg sender en liten mail til sjefene med det samme... :)

Uansett, jeg har blitt ferdig med et lite hekleprosjekt ikveld også. Ei venninne ville ha to rosa rådyrunger, og spurte pent om jeg kunne hekle til henne. Fant mønster, garn og krok, og satte igang. Resultatet ser du her.


Og ikke fikk jeg har isen min ifred ikveld heller... Fikk heller et overraskelsesbesøk i fanget!

tirsdag 17. august 2010

1. skoledag!

Idag ble jeg førsteklassing igjen. I morres kjørte Hais meg til Oslo og jeg ankom Høyskolen i god tid. Flere flotte taler og bra musikk. Og jeg havnet i en klasse jeg tror jeg kommer til å trives i. Fadderne våre er bare helt supre! Etter skoleopplegget var det grilling på St. Hans-haugen og bli-kjent. Vi hadde det kjempefint alle sammen! Masse hyggelige mennesker. Da det ble tid for å gå innom Studenter-samfunnet, var det blitt sent nok for meg. Sliten i bein og rygg fant jeg ut at det var på tide å gi seg mens leken var god. Skal jo tilbake dit til kl 8.30 imorra! Tidlig nok, det... Så nå skal jeg kose meg med litt kveldsmat og så ta kvelden. :) Gleder meg til imorra!

søndag 8. august 2010

Travel uke!

Det er nå en uke og en dag siden vi giftet oss, og uken har gått forbi i en stormende fart! Vi ryddet og pakket opp og vekk ting til langt utpå onsdagen, først da fikk vi hentet hjem småkrypa våre. Torsdag fikk jeg telefon fra ei venninne, hun lurte på om jeg hadde lyst på deltidsjobb siden hun de egentlig hadde ansatt aldri kunne. Så på fredag og lørdag var jeg på opplæring på Duo Shop i Oslo. Og stortrives! To venninner av meg leder butikken, og de andre som jobber der er også veldig herlige folk. Så kom gjerne innom butikken i Prinsensgate, vi har masse godsaker til enhver smak! :D

En annen finurlig ting som har hendt i forhold til bryllupet. På mandag fikk vi en pakke i posten, adressert til min manns tidligere navn. I pakken var det to klokker - et kjempeflott armbåndsur til min mann og et lite smykkeur i en hvit snor til meg. Alt som sto på lappen var "Husk å trekke opp klokkene. Ingen batteri." Ikke hvem det var fra eller noen ting. Så vi stter her som noen spørsmålstegn og prøver å tenke ut hvem dette kan være... Den er sendt fra Norge, men vi klarte ikke tyde stempelet på frimerket. Merkelige greier.

Dessuten har vi fremdeles bryllupskake igjen, en haug med M&M's, og middag hadde vi i dagesvis etterpå. Nok mat med andre ord! 

Så nå går jeg på jobb til opplæring frem mot skolestart, og gleder meg til både skole og deltidsjobbing. :) Jeg bare vet at dette blir en bra høst!

En liten giveaway jeg er med på.

Som man kanskje kan se så liker jeg å bli med på giveaways! En flott måte å blir kjent med nye blogger på. Og en av dem er den hos HildeM, som har en almanakk som gave. En sånn en trenger jeg når jeg starter på skole igjen 17. august. For å bli med du også, så følg enten linken til høyre på siden eller klikk på bildet under. Lykke til! :D



søndag 1. august 2010

Gift blei vi også! :)

 Tøysebilder må med!

Igår var en vellykket dag fra ende til annen. Noen småting som ikke ble heeeelt som det skulle, men ingen kriser. :) Folk storkoste seg, maten var fantastisk og talene var utrolige! Er så glad for at vi har alt på film! Fotografen vår var genial og bestekompisen min ble utnevnt paparazzi og fotoassistent... Herlig å ha to personer som tok bilder hele tiden - ble så mye variasjon i bildene. Og begge er superflinke til å fotografere, dessuten har de forskjellig stil. :D 

 Brudgnomen gjør seg klar. Knapphullsblomsten har jeg heklet og slipset har jeg sydd av kjolestoffet.

Solen kom og gikk iløpet av dagen, og er så glad for at det var overskyet da hovedfotograferingen for det gav en slik herlig stemning i bildene. Og ble superfornøyd med kjolen min - mamma og jeg laget den sammen. Et herlig mor-datter prosjekt.  


 Fotografering...

Middagen var utrolig god, og vi hadde kjempeflinke servitører. Talene frembragte mang en latter og praten gikk lett. Brudevalsen var etter en melodi komponert spesielt til oss og kaken var kjempetøff. Siden vi hadde dragetema, prøvde vi å følge dette i alt: brudevalsen het "Waltz of the Dragons", kaken var en borg med en glassdrage på toppen som kaketopp, vi hadde godteskåler i drageform, logoen er designet av min søster med oss to foran en drage osv. Dansen gikk lystig og gavebordet vokste. Alle koste seg og det var en perfekt dag!


Og ikke minst så fikk jeg min prins. :) Elsker deg så mye, Hais!